Publié le 20 Février 2015

Ingredients : Cebes o escalunyes - Oli d'oliva - sal - pebre Preparació : Pelar les cebes o les escalunyes i llescar-les Sofregir amb l'oli d'oliva Segons la recepta, afegir tomàquets, all, Blancs de porros, vi, aroma... Es menja amb la carn, el peix,...

Lire la suite

Rédigé par AADCC

Publié dans #Receptes de cuina

Repost 0

Publié le 12 Février 2015

Ce texte est un fragment du projet fédératif "Descobrir Cabestany" initié par Pablo, notre Professeur de Catalan. Rondalla va, rondalla ve, si no escolteu no us la diré... Guillem de Cabestany (?-1212) fou un trobador especialment famós per la seva vida,...

Lire la suite

Rédigé par Patrick CORTES

Publié dans #Descobrir Cabestany

Repost 0

Publié le 7 Février 2015

INVITATION pour tous les adhérents En ce jeudi dix-neuf février de l'an de grâce deux mille quinze En la salle Barboteu, sise en face de la Cave coopérative vinicole à la nuitée, à la demie suivant le huitième tintement de la cloche Raimon de Castell...

Lire la suite

Rédigé par AADCC

Publié dans #actualitat

Repost 0

Publié le 6 Février 2015

set capes i un barret. El febrer és un mes curt i encara fa molt fred i ens hem d'abrigar.

Lire la suite

Rédigé par AADCC

Publié dans #Refranys

Repost 0