Barrina : Recursos per aprendre català - Nivell intermedi (B2)

Publié le 7 Février 2016

Barrina : Recursos per aprendre català - Nivell intermedi (B2)

Barrina és un programa d'exercicis de lèxic per a aprenents dels nivells intermedi i suficiència de català. Conté 16 temes amb 20 exercicis contextualitzats. Els temes són els mateixos que els utilitzats en els centres d'autoaprenentatge de català. El lèxic que s'aprèn en aquest programa ha estat seleccionat perquè la seva presència en la parla social actual és escassa i perquè el seu significat no pot ser deduït d'altres llengües veïnes.

Un cop hagueu escollit el tema se us obrirà una fitxa i ja podeu començar a treballar. Les fitxes estan numerades. Per avançar o retrocedir dins les fitxes d'un tema, cliqueu le fletxes que hi ha al costat de l'indicador de número de fitxa. Per accedir a l'index de temes cliqueu sobre el botó índex que trobareu a la part superior i inferior de la fitxa. També podeu canviar de tema fent servir les fletxes que hi ha al costat d'aquest botó.

El programa Barrina ha estat elaborat per Jordi Esteban Calm per a la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

lligam aquí

Rédigé par AADCC

Publié dans #Eines que ajuden a aprendre

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article